Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/ecobiove/public_html/wp-settings.php on line 32 За Нас | Ecobiovet.com

За Нас…

Нашата фирма е ориентирана към производството на биотор, ополозотворяване на отпадъците и опазване на ОКОЛНАТА СРЕДА. Както всички знаете една от основните групи са ОРГАНИЧНИТЕ отпадъци от животновъдните ферми, растениевъдството, домакинствата, хранително-вкусовата промишленост, пречиствателни станции и други производства, на които все още не се обръща голямо внимание, а ТРЯБВА. Редица технологии могат да се приложат, така че те да се превърнат в екологичен тор.

Ние се спряхме на преработката им с помощта на ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ (Lumbricus rubellus)”.

От 2006 година насам произвеждаме лумбрикомпост или така нареченият БИОТОР, като ежегодно увеличаваме производствените площи и количеството преработени отпадъци. През 2010 година инвестирахме в закупуването на машини и техника с цел подобряване на качеството на крайния продукти. Всяка наша партида е придружена с анализ от акредитирана лаборатория, където ясно се вижда високото ниво на азот, фосфор, калий, калции, магнезий, желязо и други.

И днес след натрупания опит и реализирани редица успешни идеи спокойно можем да кажем, че предлагаме на нашите клиенти истинско КАФЯВО ЗЛАТО, използването на което ще доведе до производството на екологично чиста продукция, намаляване на вредните емисии въглероден двуокис и съхраняване на природата.

Регистрация Земеделски производител ЕККАТЕ 63427/25.03.2007 г.